avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia de crestere copil, probleme cu vechimea
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia de crestere copil, probleme cu vechimea

Buna ziua am si eu o intrebare eu mam angajat pe 01 08 2016 si am nascut de curand in data de 15 06 2017 bebe a venit mai tepede fiind prematur as vrea sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie de crestere daca nam 12 luni complete iar medicul mia dat medical pana 05 09 2017 astept un raspuns va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:19, 6 Iulie 2017
art.4 din OUG 111/2010
....
(4) În situaţia în care naşterea copilului se produce înainte de termen, perioada prevăzută la art. 2 alin. (1) se diminuează cu perioada cuprinsă între data naşterii copilului şi data prezumată a naşterii, certificată de medicul de specialitate.

Care era data prezumata a nasterii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se înțelege prin naștere înainte de termen și cum afectează acest lucru calculul pentru indemnizația de creștere a copilului, când nu sunt 12 luni lucrate? ada-adutza ada-adutza Buna ziua! In situația de mai jos, ce se intelege prin nașterea înainte de termen? Copilul este considerat prematur daca se naste inainte de saptamana 37 de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am născut prematur cu 4 luni, timp în ... DEGEI DEGEI Bună ziua! Am născut prematur mai devreme cu 4 luni timp în care copilul a stat în spital iar eu mi-am continuat activitatea (am lucrat în continuare) ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Hildegarde Hildegarde Buna ziua Am o prietena caare a nascut copilul pe data de 17.09.2016 prematur , la 6 luni jumatate . Are o vechime de 9 luni la locul de munca , urma sa faca ... (vezi toată discuția)