avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Am născut prematur cu 4 luni, timp în ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Am născut prematur cu 4 luni, timp în ...

Bună ziua! Am născut prematur mai devreme cu 4 luni timp în care copilul a stat în spital iar eu mi-am continuat activitatea (am lucrat în continuare) acum după ce copilul este bine am depus dosarul de indemnizație dar mi se iau în calcul lunile pana la data nașterii copilului, celelalte luni nu pot fi recuperate? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: DEGEI , utilizator 12:17, 2 Septembrie 2022
Buna ziua,
Nu se poate
Art. 4, alin. 4 din OUG 111/2010
În situația în care nașterea copilului se produce înainte de termen, perioada prevăzută la art. 2 alin. (1) se diminuează cu perioada cuprinsă între data nașterii copilului și data prezumată a nașterii, certificată de medicul de specialitate.
[ link extern ]
Pe lângă veniturile salariale am și venituri din activități independente, eu am plătit impozit la el, cum se calculează indemnizația în condițiile în care am plătit impozit? De ce îmi ia iar impozit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de ccc? adrianandreea adrianandreea Buna ziua,as dori sa aflu daca pot beneficia de CCC daca m-am angajat pe 21 februarie 2011 si trebuia sa nasc pe 10 februarie 2012 dar am nascut prematur in 14 ... (vezi toată discuția)
Pot lua indemnizatie crestere copil sau nu? iri163 iri163 Buna ziua.Am nascut in data de 30.08.2015.Data probabila a nasterii era 14.09.2015.Prima luna in care am inregistrat venituri supuse impozitului pe venit a ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizatie crestere copil vycktorys vycktorys Sunt angajata cu contract de munca din 12.02.2012 am nascut la data de 12.11.2012 , nasterea fiind gemelara s-a produs prematur la 31 de saptamani, data ... (vezi toată discuția)