avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Marirea salariilor la asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Marirea salariilor la asociatia de proprietari

buna seara, va rog sa imi spuneti daca pentru a mari salariile administratorului si a femeii de serviciu este destul o hotarare a comitetului executiv sau trebuie intrunita AGA. multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:49, 6 Iulie 2017
HG nr 1588/2007 prevede
Art. 17. - (1) Comitetul executiv al asociaţiei de proprietari are următoarele atribuţii:
g) pentru realizarea scopului şi a activităţilor asociaţiei de proprietari, angajează şi demite personalul necesar, încheie şi reziliază contracte cu persoane fizice/juridice;

Marirea salariilor angajatilor asociatiei se aproba in AG numai daca majorarea depaseste bugetul aprobat pentru salarii in AG.
CEx nu poate emite o decizie de marire daca se depasete bugetul aprobat pentru salarii (inclusiv taxele catre stat) in AG.

Art 30 -L230/2007
(1) Comitetul executiv, reprezentat de presedintele asociatiei de proprietari, are urmatoarele atributii:
a) duce la indeplinire hotararile adunarii generale si urmareste respectarea prevederilor legale, a statutului si a acordului de asociere ale asociatiei de proprietari;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie proprietari data in judecata madalin981 madalin981 Buna ziua, Va rog daca imi poate da cineva un raspuns legat de urmatoarea situatie: Asociatia de proprietari a blocului in care locuiesc a fost data in ... (vezi toată discuția)
Femeia de serviciu CFI75 CFI75 Comitetul executiv al asociatiei de proprietari ,poate demite femeia de servici fara acordul adunarii generale? (vezi toată discuția)
Ce atributii are un presesdinte de bloc? OLLIVIETTE2000 OLLIVIETTE2000 Buna seara,mi s-a propus sa fiu \"presedinta\"unei asociatii de locatari,nu stiu ce atributii ar trebui sa am,daca ma puteti ajuta,va multumesc frumos.O seara ... (vezi toată discuția)