avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contributii asigurari sociale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contributii asigurari sociale

buna ziua,va rog sa imi spuneti daca am o intreprindere individuala si platesc trimestrial contributii asigurari sociale,asta inseamna ca beneficiez de asigurare medicala,si am si contributie la fondul de pensii?
ce trebuie sa fac pentru a intra in posesia cardului de sanatate?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: doru1310 , utilizator 09:42, 6 Iulie 2017
Ce procent platiti ?
cred ca 15% sau asa ceva,platesc 230 lei pe trimestru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa şi contribuţiile sociale 2016 - articol avocatnet Laura Ciobeica Laura Ciobeica Persoanele fizice autorizate (PFA) trebuie sa plătească pentru veniturile pe care le realizează un impozit de 16%. În plus, această categorie de ... (vezi toată discuția)
Ce pasi trebuie sa urmeze o i.i. de-a lungul anului? staycu staycu Buna ziua, Am infiintat o Intreprindere individuala in februarie 2014. Nu am angajati, lucrez pe cont propriu, contabilitatea o tin eu in partida ... (vezi toată discuția)
Ref.plata cass contautszasz@yahoo.com contautszasz@yahoo.com daca am calitatea de angajat la o firma unde se vireaza toate datoriile bugetare dupa salariul meu, dar am si PFA trebuie sa platesc CASS la Casa de ... (vezi toată discuția)