avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Scrisoarea 124 DA/19.10.1994
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Scrisoarea 124 DA/19.10.1994

Buna ziua, unde pot gasi Scrisoarea 14 DA/19.10.1994 ?
Imi este necesara la luarea in considerare a grupei II de munca la dosarul de pensie. Trebuie atasata langa adeverinta de grupa. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:38, 6 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Verificati documentele postate aici
Ordinul nr. 50/1990 cu completarile scrisorii MMPS nr. 124/DA/ 19.10.1994

www.avocatnet.ro/content/con...

Multumesc foarte mult pt ajutor, singura problema ca pe ultimul de jos nu l pot deschide ca e securizat (zip). O zi frumoasa va doresc.=D>
Nu este securizat este arhivat.

Descarcati si instalati in calculator un program de dezarhivare de aici

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinul 50/1990 NastasescuIlie NastasescuIlie Va rog, daca are cineva : adresele ,ordinele, etc.prin care MMOS, a complectat ,,Ordinul 50/1990 anexa I si le-a difuzat la casele de pensii,ITM. Multumesc ... (vezi toată discuția)
Grupa i si ii de munca si calcul varsta pensionare anastancu anastancu Buna ziua, Am intrebat anul trecut in iulie despre acest subiect, detalii se pot gasi la: Citeste mai mult: ... (vezi toată discuția)
Buna seara, in perioada iulie 1979_ august 1995 am lucrat ca ... dan.gutanu dan.gutanu Buna seara, In perioada Iulie 1979_ August 1995 am lucrat ca mecanic utilaje la o societate ce asigura cu utilaje grele ( excavatoare ,buldozere etc ) ... (vezi toată discuția)