avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de stimulentul de insertie?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de stimulentul de insertie?

Buna ziua! Beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului,deoarece sunt studenta la zi.Acum copilul are 1 an si 5 luni si mi-am gasit un loc de munca si as dori sa ma angajez.. pot beneficia de stimulentul de insertie tinand cont ca am beneficiat de indemnizatie din cauza studiilor la zi si nu ca am avut serviciu?
Cel mai recent răspuns: Laura1992 , utilizator 23:53, 6 Iulie 2017
Beneficiati de stimulent de insertie, chiar daca ati intrat in CCC in calitate de studenta la zi.
Va multumesc!! Sanatate multa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere la munca inainte de 1 an - ccc ales -2 ani-studenta simonicamiu simonicamiu Buna ziua! Am optat pentru concediu crestere copil pe perioada de 2 ani. Intr-un final mi s-a aprobat, eu fiind studenta in alta tara. Atat eu , cat si ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil dan tita dan tita buna ziua sotia se afla in concediu crestere copil . cand a facut dosarul a optat pe doi ani. acum a gasit un loc de munca. am inteles ca dupa ce implineste ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie andreea1990 andreea1990 Buna ziua. Beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului pana la 2 ani (indemnizatia o iau pt ca am fost studenta la zi, nu m-am incadrat de la locul de ... (vezi toată discuția)