avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie somaj absolvent liceu inscris pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie somaj absolvent liceu inscris pentru continuare studii

Legislatia prevede ca in cazul in care un absolvent de liceu nu respecta termenul de 60 de zile de la absolvire pentru depunerea dosarului la AJOFM pentru acordarea indemnizatiei de somaj nu va mai beneficia de indemnizatie.

Un absolvent de liceu care opteaza pentru continuarea studiilor poate depune dosar pentru acordarea indemnizatiei de somaj pentru perioada cuprinsa intre data absolvirii (25 mai) si data admiterii la facultate (cel mult 1 luna, iunie)?

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de somaj pentru absolventi paciurca paciurca Buna ziua, O intrebare scurta: un absolvent de liceu intrat la facultate (buget) si care renunta la studii dupa 3 luni, din motive obiective, poate ... (vezi toată discuția)
Somaj absolvent liceu 2011 eukyra eukyra Buna ziua, as dori sa stiu in ce conditii,un absolvent de liceu,promotia 2011,are dreptul la indemnizatie de somaj si care este termenul de depunere a ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru studenti? libraana libraana buna seara studentii la finalizarea facultatii vor beneficia de somaj? daca da ce trebuie sa faca pt a primi somaj. dar cei care sunt angajati intr-un domeniu ... (vezi toată discuția)