avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum imi gasesc linistea?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum imi gasesc linistea?

Am o crisma de cartier linga casa,deranjeaza non stop cu muzica f tare si zgomotul produs de"clienti",am sesizat politia de n ori,am fost in audienta la primarie insa,cosmarul continua.Au fost amendati dar,cosmarul continua!politia vine,consrata evemtual ii amendeaza,pleaca iar eu,raman in infern,asta e pe scurt,ce pot face,cui trebuie sa ma adresez si in final,sa-mi gasesc linistea,va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:54, 6 Iulie 2017
Sesizati oficial serviciul urbanism din primarie,garda de mediu care detine baza tehnica necesara constatarii pragului fonic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. primăria orașului în care locuiesc a construit ... Andreea Vălășutean Andreea Vălășutean Bună ziua. Primăria orașului în care locuiesc a construit un teren de fotbal în cartier, la aprox 4 m de geamul dormitorului meu. Mai mult decât atât, ... (vezi toată discuția)
Studio muzical ilegal in apartament de bloc euda euda unde sa ma adresez pentru desfiintarea studioului muzical ilegal din blocul de locuinte , Politia anuntata prin 112 i,a dat doar avertisment vecinului deoarece ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice alinaalinad alinaalinad Ajutor! In orasul meu ,intr un cartier cu case majoritar si cu 2 blocuri ,isi desfasoara activitatea o firma de colectare si transport auto si cfr a fierului ... (vezi toată discuția)