avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... studio muzical ilegal in apartament de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

studio muzical ilegal in apartament de bloc

unde sa ma adresez pentru desfiintarea studioului muzical ilegal din blocul de locuinte , Politia anuntata prin 112 i,a dat doar avertisment vecinului deoarece muzica nu a fost pusa in orele de liniste ale blocului.
Va rog sa ma ajutati*
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:50, 1 Noiembrie 2017
pai cine da avize de infiintare a magazinelor, firmelor, etc , intr-o locuinta de bloc ? nu trebuia sa fie semnaturile vecinilor cum ca sunt de accord ? intrebati la politie totusi cui va adresati in continuare si la administratorul blocului
Daca se produc zgomote peste pragul fonic ,sesizati oficial garda de mediu care detine baza tehnica de masurare zgomot
@valdeval
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari cu limita de competenta de executie hotarari ale adunari generale,decizii dispuse de catre comitetul executiv si de catre presedintele de asociatie
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie care este factor decizional sa reprezinte si sa apere interesele asociatiei si ale membrilor proprietari in relatiile si fata de terti-inclusiv in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea liniștii publice costel01 costel01 Buna seara.V-as ruga frumos sa-mi spuneti daca in jurul locuintei mele este foarte multa galagie dar pina in orele 22 acest lucru mai poate fi sancționat?cei ... (vezi toată discuția)
Nivel zgomot la bloc utilizator1902 utilizator1902 Buna ziua! De cam o luna am niste vecini noi deasupra care s-au apucat sa renoveze. Renoveaza chiar si 10 ore pe zi... Nu incalca orele de liniste, dar in ... (vezi toată discuția)
Muzica prea tare de la restaurant si piscine vio_p vio_p Buna seara! Ma confrunt cu urmatoarea problema: Blocul in care locuiesc se afla in fata unui complex format din restaurant, terasa si piscine. De jur ... (vezi toată discuția)