avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestru masina
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestru masina

In 2015 am facut un credit de nevoi personale si nu l.am mai achitat ramanand fara servici.Azi mi.a venit acass de la o firma de recuperari o decizie in care ma anunta ca mi.a pus sechestru pe masina.Ce pot face pt a nu ramane fara masina.Multumeac
Cel mai recent răspuns: enache andreea , utilizator 09:36, 7 Iulie 2017
Sa promovați contestație

firma de recuperari nu va poate infiinta sechestru, cu un executor judecatoresc.
De la cine exact ati primit si ce exact ati primit ?
Daca e de la executor, puteti contesta, insa trebuie sa aveti si motiv de contestatie. Ca nu aveti bani sa platiti ca ati ramas fara job si nu vreti sa vi se ia masina, nu e motiv de contestatie.
E de la o firma de recuperari...dorcioman si nu mai stiu cum.Pai si ce foemula ca baza de contestatie sa nu raman fara masina daca lipsa banilor nu este un motiv solid sau lipsa jobului
E de la o firma de recuperari...dorcioman si nu mai stiu cum.Pai si ce foemula ca baza de contestatie sa nu raman fara masina daca lipsa banilor nu este un motiv solid sau lipsa jobului
E un fel de decizie ca mi s.a pus sechestru pe masina si in termen de 5 zile trebuie predata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita apartament misu12345 misu12345 Buna . Dupa ce mi sa cesionat un credit de la o banca unei firme de recuperare creante , sa pus poprire pe salarii , se retin bani lunar , sa pus sechestru ... (vezi toată discuția)
Executare silita: datorie la banca, sechestru pe masina sorin22 sorin22 Am o intrebare. O sa incerc sa fiu cat mai concis in explicarea situatiei. Am un imprumut de nevoi personale(nu am girat cu nimic) din 2008 la o banca ... (vezi toată discuția)
Sechestru bun mobil AnabelleAngel AnabelleAngel Am avut un credit in banca pe care la un moment dat, din lipsa unui loc de munca nu am mai putut sa il achit. Ramasese o restanta ex aprox 9000 euro. Ulterior ... (vezi toată discuția)