Buna ziua , am si eu o problema cu vecinii. In 1990 am facut intre mine si vecinul situat la vest de mine un gard de beton de 3m inaltime . Gardul este facut pe terenul meu nu pe hotar si cheltuiala a fost in totalitate a mea. Gardul are 3 m doar pe o distanta de 10 m liniari in rest este de 2.5m . Vecinii mei au fost plecati in Spania vreo 10 ani si acum au venit pusi pe cearta , mai exact vor sa imi darame gardul. Sa nu credeti ca am facut gardul ca nu aveam ce sa fac cu banii , dar ma saturasem de grajduri , cotete la porci, iepuri si altele. Cand l-am ridicat nu au avut nici o obiectie si acum nu mai am liniste din cauza lor. Este drept ca si eu l-am pus sa taie copacii care sunt langa hotar deoarece toata umbra este la mine si mi-am plantat o mica livada care este sufocata de pomii lui. Nu vreau sa ma duc la Primarie sau la tribunal pana nu cer un sfat de la d-voastra. Stiu ca legea a fost data in 1991 si republicata in 2004 dar nu prea ma pricem in domeniu si sfatul d-voastra este binevenit. Multumesc !
Ca este prea innalt . V-am spus ca este facut in totalitate pe proprietatea mea. Am lasat teava de hotar care este tot a mea si am facut gardul 10 cm la mine.
Tulburare posesie
vasilemb
Eu am gard pe proprietatea mea si bunicul mi-a spus ca atunci cand l-a construit a lasat 1 m din proprietate ca sa il poata repara si ca sa nu creasca pomi la ... (vezi toată discuția)