avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pensionare pe caz de boala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensionare pe caz de boala

Buna ziua,

Am un salariat cu grad de handicap II si pe data de 10.07.2017 este ultima zi de concediu medical. Salariatul mi-a comunicat ca pe data de 11.07.2017 va afla rezultatul de la expertiza medicala in vederea pensionarii.
Pana la aflarea deciziei de la casa de pensii, cum va aparea acest salariat pe foaia colectiva de prezenta?Va putea fi trecut in concediu fara plata?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:25, 7 Iulie 2017
Daca face cerere de CFP si i se acorda, atunci pana la data comunicarii deciziei medicale va figura in CFP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte de intocmit de angajator pt viitorul pensionat pt invaliditate flori9 flori9 Buna ziua, in cazul unui angajat care se va pensiona pt invaliditate, care sunt obligatiile angajatorului fata de viitorul pensionat? Ce anume acte trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Acte pentru pensionare clava clava In afara adeverintei de grupa II munca, eliberata de firma, pentru perioada dupa 1 aprilie 2001, ce documente sunt necesare si de catre cine se intocmesc? (vezi toată discuția)
Perioada suspendare - revisal dobcosnic dobcosnic In cazul unui salariat care a depus dosarul de pensie de invaliditate gr.II, cum evidentiem in Revisal perioada dintre momentul depunerii dosarului si primirea ... (vezi toată discuția)