avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract pe perioada determinata

Buna ziua,

As dori sa ma informez ce statut au mamele care aveau contract pe perioada determinata. Situatia mea este urmatoarea: am fost angajata a unei firme de recrutare, normal am lucrat pt o alta firma partenera acesteia din urma. Mi s-a prelungit contractul de 3 ori cat am fost angajata lor. Ultimul contract l-am semnat cand eu eram gravida in luna a 5-a. Ei stiau de situatia mea si ki l-au prelungit pana in molentul in care am intrat in CCC. Intrebarea mea e urmatoarea: este legal ce au facut? Eu nu ma pot intoarce sa lucrez la ei dupa CCC pt ca nu mai am contract.
Cel mai recent răspuns: Dana130693 , utilizator 23:11, 7 Iulie 2017
Este legal , intrucat nu au nicio obligatie legala sa va modifice durata c.i.m. in nedeterminata chiar daca dvs intrati in CCC.

In acest caz, c.i.m. pe durata determinata a incetat de drept la data expirarii termenului pentru care a fost incheiat, chiar daca dvs aveati suspendat c.i.m. ca urmare a intrarii in CCC.
Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim per. determinată, concediu crestere copil, mă mai pot întoarce la muncă? Clinciu Roxana Clinciu Roxana Bună ziua! Sunt angajată pe data de 25.01.2021, secretar la o Școala Gimanzială cu contract pe perioadă determinată de 4 ani. În situația în care ... (vezi toată discuția)
Contract de munca perioada determinata cosmin01 cosmin01 Buna seara! Lucrez la o firma cu contact de munca pe perioada determinata(expira pe data de 14.12.2010), va rog sa-mi spuneti cu cat timp inainte trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Concediere gravida angajata pe perioada determinata - se poate? diandra_m diandra_m Buna ziua! Sunt insarcinata in 5 saptamani si am contract pe durata determinata pana la 31.07.2011. Daca anunt in scris la serviciu ca sunt insarcinata, se ... (vezi toată discuția)