avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... registru zilieri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

registru zilieri

Buna ziua,
Pentru un restaurant care functioneaza doar pentru nunti si botezuri pot sa folosesc pentru ospatari registru zilieri, mentionez ca este doar in week-end, evenimente nunti si botezuri iar firma I.I. are ca activitate autorizata codul caen pentru catering.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: marcucarolina , utilizator 15:25, 7 Iulie 2017
Pentru activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente - diviziunea 5621 - se poate presta munca necalificată cu caracter ocazional de catre un zilier.
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog daca pot incadra ca zilier ospatarul in cadrul ... marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Va rog daca pot incadra ca zilier ospatarul in cadrul organizarii de evenimente(nunti, botezuri,etc...), activitate economica desfasurata ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea registrului de evidenta a zilierilor Monica Popescu Monica Popescu Buna zius, Va rog sa-mi spuneti daca este din nou legal sa angajazi pe baza Registrului de evidenta a zilierilor . Stiu ca nu a mai fost valabil si trebuia ... (vezi toată discuția)
Angajare ospatar evenimente Christina C Christina C Buna ziua, Detin o locatie in care se desfasoara activitati festive (nunti, botezuri, majorate, etc). Va rog sa ma ajutati cu un raspuns legal pentru modul ... (vezi toată discuția)