avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... declaratie falsa la ORC
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

declaratie falsa la ORC

A isi infiinteaza o firma dand o declaratie pe proprie raspundere cum ca nu este necesar acordul vecinilor, desi locuieste la casa, sunt 3 etaje, la fiecare cate 1 proprietar.
E ok acea declaratie? Ce pot face vecinii carora nu li s-a cerut acordul pt infiintarea firmei?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:19, 10 Iulie 2017
"E ok acea declaratie?" Depinde din ce punct de vedere.
Omul declara ce crede el ca trebuie sa declare, nu-i nicio problema daca este intr-o eroare. Ca, declaratia are un continut poate neconform cu realitatea este altceva. Ce au de facut vecinii? Sa faca opozitie la infiintarea firmei (exista texte de lege special pentru asa ceva).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie pe proprie raspundere in fata notarului valentin24 valentin24 buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un model Declaratie pe proprie raspundere data in fata Notarului Public, necesara inaintarii si in civil si in penal in ... (vezi toată discuția)
Vecinul refuza sa-si dea acordul pt infiintare cabinet avocatura fldan fldan Ce pot sa fac in situatia in care un vecin refuza sa-si dea acordul pentru ca sa-mi infiintez cabinetul de avocatura in apartamentul proprietatea mea ? (vezi toată discuția)
Probleme infiintare srl Novijurist Novijurist Mi-am infiintat un SRL la etajul 1 al unui bloc. Problema este ca mi-au iesit actele de la orc cu privire infiintarea sa dar mi-au trecut fara accesul ... (vezi toată discuția)