avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sucesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sucesiune

buna ziua va multumesc pt raspunsuri va rogsa-mi spuneti de unde pot obtine un certificat de atestare fiscala cu valoarea bunurilor imobile ramasa de pe urma tatalui decedat 30 ian 2017 si ce acte trebuie sa mai depun avand in vedere ca dupa acest certificat de calitate de mostenitor cele 3 fiice si mama sunt nemultumite cu atat mai mullt eu fiind afectata concluzie ce acte imi trebuie pt i n-stanta si de unde trebuie sa le iau mentionez cacertificatul de calitate de mosteni-tor este datat 29 iunie2017 si sa nu fie prea tarziu sa il atac
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 07:55, 8 Iulie 2017
Certificatul de atestare fiscala il puteti obtine de la departamentul Taxe si Impozite din cadrul Primariei in raza careia se afla bunurile respective.
Ce anume va nemultumeste la certificatul de calitate de mostenitor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa succesiune bunurile trebuie sa le trec in evidenta la fisc ... Alina Avila Alina Avila Dupa succesiune bunurile trebuie sa le trec in evidenta la fisc sau se pot vinde direct? (vezi toată discuția)
Extraneitate-notar competent - cert. most. dumitru2000 dumitru2000 X avand dubla cetatenie romano-ungara decedeaza in Ungaria. X avea 1 imobil in Ungaria si unul in Romania. Y unica fiica - obtine de la notariatul ... (vezi toată discuția)
Certificat calitate de mostenitor l 290/2003 adiavram adiavram Buna ziua, bunica mea este deponentul unei cereri de despagubire in baza legii 290/2003 pentru bunurile ramase in Basarabia dupa refugiul din 1944. In 28 ... (vezi toată discuția)