avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot sa obtin o copie legalizata la o hotarire ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot sa obtin o copie legalizata la o hotarire judecatoreasca pronuntata la curtea de apel

Cum si cind pot sa obtin o copie legalizata la o hotarire judecatoreasca pronuntata la curtea de apel ,Hotarâre pronuntata 26.06.2017
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:43, 7 Iulie 2017
Cum sentinta este definitiva acesta se poate obtine imediat dupa redactare.
Veti primi hotararea redactata acasa.
Imediat dupa aceea puteti merge la tribunal sa solicitati legalizarea acesteia cu mentiunea ramasa definitiva.

Trrebuie sa veniti cu cerere tip si taxa de timbru de 5 lei.

Modelul de cerere

R O M A N I A
TRIBUNALUL .....................
DOSAR ……………………………
TERMEN …………………………

DOAMNA/UL PREŞEDINTE,

Subsemnatul (a) …………………………….. în calitate ………………… vă rog să îmi aprobaţi eliberarea unei copii legalizate după sentinţa//încheierea penală/civilă/comercială nr. ………………… pronunţată în dosarul nr. ………………….. fiindu-mi necesară la………………………….
Data:
SEMNĂTURA

DOAMNEI/ULUI PREŞEDINTE TRIBUNAL ..............................
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Dupa motivarea si comunicarea acelei decizii va veti prezenta cu sentinta si deciziile/decizia precum si cu o taxa de timbru de 10 lei, copii de pe sentinta si decizie/decizii si o cerere la instanta de fond si vi se vor legaliza sentinta si deciziile/decizia.
Pana la motivare si comunicare puteti sa obtineti, cel mult, un certificat de grefa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de cerere vicar vicar Buna ziua, am cautat pe portalul instantelor un model de cerere pentru eliberare copie hotarire de divort cu mentiunea definitiva si irevocabila si nu am ... (vezi toată discuția)
legalizare hotarare divort ContSters241624 ContSters241624 Buna seara, As dori sa ma indrumati, care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac , dupa ce voi primi hotararea de divort ,unde trebuie sa merg , daca trebuie ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie. procedura DanyD DanyD Am de recuperat despagubiri civile acordate de catre o instanta penala intr-un dos. penal, in latura civila. Vreau sa investesc cu formula executorie. Ce ... (vezi toată discuția)