avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin pierdut
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin pierdut

Bună seara , ma numesc Lavinia fac peste cateva zile 17 ani , mi-am pierdut buletinul, iar despre persoana care ma luat in spațiu nu mai stiu absolut nimic , joi pe 13.07 trebuie sa plec in Italia as putea iesi din țara cu un buletin preventiv ? Sau daca ar avea cine sa imi faca buletinul ar putea fi gata in 3 zile ?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 15:53, 9 Iulie 2017
Buna seara,
Din tara nu puteti iesi cu Carte de identitate temporara si daca o carte de identitate este gata in 3 zile e greu de spus mai ales ca urmeaza sambata si duminica. Discutati la evidenta populatiei de care veti apartine daca gasiti pe cineva sa va ia in spatiu!
Inca o problema, nu puteti iesi din tara la 17 ani decat cu procuri semnate de ambii parinti!
Fara prezenta parintilor nu va puteti obtine actul de identitate. Domiciliul dvs. trebuie sa fie la unul dintre parinti ori la persoana la care ati fost incredintata(plasament), pana la 18 ani. Pentru ce vreti sa plecati in Italia?
Ultima modificare: Duminică, 9 Iulie 2017
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin fara certificatul de casatorie RENATINA RENATINA buna seara as vrea sa stiu cum pot sami fac buletinul lam pierdut in sicilia am venit acasa cu o foaie platita de la ambasada dar in romania supriza de cand am ... (vezi toată discuția)
Exista posibilitatea? 69lac 69lac sunt divortat/a si nu sunt in tara,copilul minor m-ia fost incredintat mie ,celalalt parinte poate sa-i faca cartea de identitate? multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Minor de 16 ani poate calatori singur in strainatate? axa7070 axa7070 buna , poate calatorii singur in stainatate un minor de 16 ani? Problema mea este cred destul de des intalnita . Ambii parinti sunt plecati la munca in ... (vezi toată discuția)