avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare contract in contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare contract in contabilitate

Buna seara!

Firma mea (SRL) se ocupa de fotografiere si filmare evenimente festive (nunti, botezuri, etc). Cu toti clientii, incheiem un contract de prestari servicii. Intrebarea mea este daca aceste contracte, trebuiesc inregistrate in contabilitate, tinuta o evidenta intrun registru?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 17:49, 15 Iulie 2017
Dupa parerea mea trebuie sa aveti o evidenta a executarii si incasarii contractelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii Xandor Xandor As dori sa stiu daca pentru un SRL-D cu codul caen 7420- Activități fotografice ,sunt necesare anumite autorizatii de functionare de la primarie avand in ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa Katiusha Katiusha Stie cineva cum imi tin singura contabilitatea pentru un pfa? Mi-am deschis un pfa prin care realizez decorul pentu evenimente (nunta botez etc) Obiectele de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in localitatea noastra incidenta cazurilor de coronavirus ... vanatorul vanatorul Buna ziua, In localitatea noastra incidenta cazurilor de coronavirus este intre 1 si 3. Se pot organiza evenimente (nunti, botezuri) in restaurant si in ce ... (vezi toată discuția)