avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... lnfiintare asociatie de proprietari tip condominiu de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

lnfiintare asociatie de proprietari tip condominiu de catre primarie

Primaria poate infiinta o asociatie de propietari tip condominiu pe toata suprafata unui oras?Ce se intimpla cu cei ce nu vor sa faca parte din asociatie?
Cel mai recent răspuns: SCLIPEINICU , utilizator 22:10, 8 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, dar aveti incredere in justitie, atata timp cat a dat "verde" la infiintarea unei asociatii neconforme cu legea?
Acel judecator care a dat "verde" pentru infiintarea asociatiei de propietari "Condominiul Videle" a dat "verde" la cistigarea proceselor fara probe la dosar (sute de dosare) si tot "verde" a dat la incuviintarea executarii silite in contextul in care AG a demis administratorul iar comitetul executiv in frunte cu presedintele nu au mai fost validati.Cred ca singura solutie este de a i se face plingere penala judecatorului la parchetul ICJ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu vrem sa facem parte din asociatia de proprietari BratuAurel BratuAurel anul acesta cei de la primaria orasului unde locuiesc vor in baza legi 230/2007 vor sa constitue o asociatie de proprietari la nivel de oras cu un presedinte ... (vezi toată discuția)
Iesire din asociatia de proprietari dutu35 dutu35 Vreau sa va intreb daca stiti ceva legat de asociatiile de propietari si adica cum putem sa ne despartim de ea sa nu mai depindem sub nicio forma de ea. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va scriu legat de 2 imobile finalizate anul acesta, ... DeeDee999 DeeDee999 Buna ziua, Va scriu legat de 2 imobile finalizate anul acesta, primul este deja locuit, al doilea inca nu, suntem proprietari care inca asteptam semnarea ... (vezi toată discuția)