avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Data atribuirii numelui unei străzii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Data atribuirii numelui unei străzii

BUNĂ ZIUA,
Vă rog spuneți-mi unde mă pot adresa pentru a cunoaște data atribuiri numelui unei străzi. Am nevoie să știu acest lucru deoarece ANRP contestă valabilitatea locației unui imobil (teren) achiziționat de Bunicii mei în baza unui act de vânzare-cumpărare întocmit în anul 1902 în care se arată numai vecinitățile imobilului. Actualmente imobilul are adresă (stradă și număr) dar mă gândesc că în anul 1902 nu existau aceste date.Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: georgescug , utilizator 19:02, 11 Iulie 2017
Adresati-va oficial autoritatii publice locale care detine in evidenta intreaga nomenclatura stradala0inclusiv modificari /redenumiri
Mulțumesc de răspuns.M-am adresat autorităților , telefonic, respectiv primăria Giurgiu cât și Direcția Județeană a Arhivelor Statului Giurgiu și mi-au răspuns că nu dețin asemenea informație adică data atribuirii numelui unei străzi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare act proprietate marianamoraru marianamoraru Buna ziua, As dori sa stiu unde trebuie sa caut(la ce institutie) si ce sa cer pentru a intra in posesia unui act de proprietate a unui imobil detinut in ... (vezi toată discuția)
Imobil cumparat pe o chitanta de mana ce s-a pierdut. cum pot afla cine a detinut anterior imobilul? danabria danabria Buna seara, Ne confruntam cu urmatoarea situatie, pentru care va solicit sfatul: In anul 1958 bunicii au cumparat pe chitanta de mana un imobil din ... (vezi toată discuția)
Unde se afla arhiva detinuta de circa financiara a raionului 23 august? asstef asstef Va rog sa ma ajutati sa gasasc locatia pentru circa financiara a Raionului 23 august, arhiva acesteia continand procesul verbal prin care se atesta calitatea ... (vezi toată discuția)