avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa plec de acasă la prietenul meu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa plec de acasă la prietenul meu

Sunt fată, si luna viitoare fac 19 ani. Vreau sa plec de acasă la prietenul meu care e în alt oraș și voi sta cu el și cu mama lui. Prietenul meu face 17 ani tot luna viitoare. Vor fi probleme cu politia ? Îmi poate face ceva? Dacă eu sunt majora și el e minor
Nicio problema ;-)
Dar dacă deexemplu alegem sa ne mutam doar noi doi,putem păți ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot pleca de acasa la 17 ani? Elena Delia Elena Delia Buna ziua, sunt din Bucuresti si am nevoie doar sa imi raspundeti la niste intrebari, pentru ca nu imi permit sa platesc un avocat... dar va rog sa cititi ... (vezi toată discuția)
Problema foarte importanta! rog sfaturi - am 17 ani si vreau sa plec de acasa puradino puradino Salutare! Voi avea nevoie de cateva sfaturi in legatura cu o problema putin diferita de domeniul in care voi posta asta. Am 17 ani, si anul viitor in ... (vezi toată discuția)
Buna am 19 ani, i-am facut in august vreau sa plec de acasa in ... felicity76 felicity76 Buna Am 19 ani,iam facut in august Vreau sa plec de acasa in alt oras,am motive intemeiate si foarte bine argumentate,motivul este ca nu ma inteleg bine cu ... (vezi toată discuția)