avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare expirata de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare expirata de 2 zile

Salut,daca "Promisunea bilaterala de vanzare-cumparare" care o fost facuta la notar,a unui imobil,a expirat.Este posibil ca eu sa nu mai pot incheia contractul de vanzare-cumparare?Am vorbit cu constructorul si el mi-a spus ca nu are rost sa facem "Act aditional la promisiunea bilaterala de vanzare-cumparare" pentru prelungirea termenului deoarece in cateva zile o sa fie gata "Contractul de vanzare-cumparare".(am achitat 90% din valoarea imobilului)

Ar fi bine sa ma intalnesc cu constructorul in fata notarului pentru incheierea unui act aditional?

Sau mergem pe incredere?

Cu stima,

Ioan
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 13:36, 9 Iulie 2017
Mai asteptati cateva zile sa vedeti daca se tine de cuvant.Contractul poate fi incheiat chiar daca termenul din promisiune a expirat.
Contactati promitentul vanzator ,vedeti daca se impune incheierea unui act aditional la contractul initial
Dacă ați plătit 90% din valoarea imobilului eu nu v-as recomanda sa mergeți pe încredere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauză antecontract v-c nerespectată de dezvoltator. pot renegocia contractul? kaz89 kaz89 Buna ziua,acum cateva luni am cumparat o garsoniera intr-un cartier rezidential in valoare de 33000eur.Initial am platit 1500 euro pentru rezervare,ulterior am ... (vezi toată discuția)
Nerespectare promisiune vanzare-cumparare ciprian_stanciu ciprian_stanciu Buna ziua, Am semnat un act de promisiune de vanzare-cumparare, in calitate de cumparator, pentru un apartament cu data scadenta de 30 Noiembrie 2015. ... (vezi toată discuția)
Promisiune vanzare cumparare - recuperare avans Alice..C Alice..C Buna seara, In iunie 2021 am incheiat o promisiune bilaterala de vânzare-cumpărare pentru un apartament intr-un bloc nou in constructie. Incheierea in ... (vezi toată discuția)