am cumparat termopane acum 4 ani de la o firma din dorohoi si usa de la balcon a facut o curbura la mijloc (incovoiat) cam un centimetru, cand a fost furtunile acum 2 saptamani mi-a bagat apa pe la incovoitura si mia stricat tot rigipsul de pe hol si o camera .
am fost la ei si le-am explicat treaba si sa vina sa mi-o schimbe ca imi ploua in casa nu a venit am mai sunat o data tot nu au venit.
intrebarea mea e daca pot sa fac reclamatie la protectia consumatorului si sa-i dau in judecata pentru stricaciunile care mi le-a provocat din cauza lor multumesc anticipat.
Mai intai cititi cu atentie contractul de prestari servicii incheiat cu firma respectiva, la capitolul garantii.
Puteti sesiza Protectia consumatorului, in scris cu nr. de inregistrare/ data (sesizarea se poate trimite prin posta cu confirmare de primire), dar cu siguranta, PC va cere sa prezentati contractul susamintit.
e o firma de ..... scuzati limbajul, garantie am la ele mentionez am mai avut cu ei probleme cu o drujba tot asa pana la urma sa rezolvat tot cu protectia consumatorului mi-au platit reparatiile 1300 lei si amenda de 2000lei cred ca doar motivati vor veni si la termopane , altfel nu ,am 2 saptamani de cand tot umblu pe la ei si tot nu vin. de asta vreu sa-i dau si in judecata sa-mi plateasca si stricacinile de ce sa le suport eu cand e vina lor.