avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pfa cod Caen 6202 contract
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pfa cod Caen 6202 contract

buna ziua!
un pfa pe cod caen 6202 trebuie sa incheie contract cu un client aflat in Sua? Obiectul serviciului consta in consultanta web .
Nu s-a solicitat factura din partea clientului.

E neaparat nevoie sa se semneze un un contract cu acesta?
Pt pfa e obligatoriu semnarea contractului de prestari servicii?
Adica trebuie sa faca dovada pt munca prestata?

Sau cum se recomanda a se face acest lucru?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 10:28, 12 Iulie 2017
Ar trebui sa intocmiti o factura. Ar fi bine sa aveti o dovada pt ce ati incasat banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii pfa - usa bv02peu bv02peu Buna ziua, sunt PFA in devenire, am oportunitatea de a lucra pentru o firma din USA ca web developer (informaticean, cod CAEN 6202), am inceput sa umblu si ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii pfa cod caen 6202 Mihaela257 Mihaela257 Buna ziua, Am deschis recent un PFA pe norma pe venit cu codul CAEN 6202 - \"Activitati de consultanta in tehnologia informatiei\". Doresc sa colaborez cu o ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit fara contract biroattilamihaly biroattilamihaly Buna ziua, as avea intrebarea daca prestez servicii la o firma ca si un PFA cu norma de venit cod CAEN 6202 atunci neaparat trebuie sa am un contract cu ... (vezi toată discuția)