avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA norma de venit fara contract
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA norma de venit fara contract

Buna ziua, as avea intrebarea daca prestez servicii la o firma ca si un PFA cu norma de venit cod CAEN 6202 atunci neaparat trebuie sa am un contract cu clientul sau se poate si fara, doar prin facturi?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Decembrie 2019
biroattilamihaly, utilizator
Cel mai recent răspuns: biroattilamihaly , utilizator 15:17, 5 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua, multumesc pentru raspuns! In factura specific doar "IT Consulting (Web)", si factura este trimisa pentru o firma din strainatate care nu este in UE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa pe codul caen 6202 la norma de venit - intrebari cu noile schimbari danyboy danyboy Buna ziua, Am si eu cateva intrebari legate de un PFA pe codul CAEN 6202 la norma de venit: 1. Mai exista norma de venit pentru IT (creare the software ... (vezi toată discuția)
Pfa in it (caen 6202) TomSlayer TomSlayer Buna ziua, as dori sa devin pfa in domeniul web (cod caen 6202) Dupa o vizita la Registrul comertului am aflat ca am nevoie de un act de certificare al ... (vezi toată discuția)
Pfa 6202 - norma de venit + facturare in eu & us adriani86 adriani86 Buna ziua, Am un PFA inregistrat pe codul 6201 (Software la comanda) din anul 2008 pe care l-am suspendat in decembrie 2011, chiar inainte sa intre noua ... (vezi toată discuția)