avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Lucrari de programare pentru un client dubios
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Lucrari de programare pentru un client dubios

Buna ziua,

Am un client din afara tarii, tot roman si el, caruia i-am facut o platforma de anunturi, si cateva taskuri de mentenanta, adaugare informatii pe platforma.

El m-a platit printr-un serviciu de plati rapide.

Intrebarea mea este: Este in regula, ca i-am facut platforma, in sensul ca eu nu stiu in ce scopuri vrea sa se foloseasca de lucrare, dar mi se pare dubios, avand in vedere ca m-a intrebat daca nu stiu sa ii fac programare pentru un proiect nu tocmai legal.

Am refuzat evident, sa ii fac acel proiect, dar acum imi pun intrebarea, daca comit o infractiune sau ceva ilegal lucrand in continuare pentru platforma de anunturi, si cum pot evita sa nu am probleme.

De exemplu eu nu stiu sursa baniilor din care m-a platit, si nu stiu scopul in care foloseste lucrariile mele, insa vreau sa evit sa comit orice ilegalitate.

Recent am infiintat si o firma, si as vrea sa stiu ce imi recomandati, sa ii fac factura de acum incolo pentru lucrari, si sa il rog sa faca plata prin transfer bancar?

Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Live streaming youtube Delete+Alt Delete+Alt Buna, situatia suna cam asa. Transmit pe canalul Youtube video de genul live streaming. In acest live streaming ma joc jocul FREE \"War Thunder\" care la un ... (vezi toată discuția)
Agentie web globala avrcata avrcata Buna ziua, Pentru a va adresa intrebarea trebuie sa va dau cateva detalii despre ce activitate doresc sa desfasor: Detalii: Doresc sa creez si sa ... (vezi toată discuția)
Drepturi autor soft si programe de dezactivare a protectiilor cd cristidobre cristidobre Buna ziua In primul rand tin sa-mi cer scuze daca la aceasta intrebare s-a mai raspuns in acest caz rog un URL catre raspuns. In al doilea rand vreau sa ... (vezi toată discuția)