avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declarare venituri
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declarare venituri

Buna ziua!
Sunt angajat ca programator la o firma cu sediu in RO.
De asemenea am o colaborare cu o firma din afara UE pentru care ofer consultanta online.
Venitul pe care il realizez din aceasta colaboare nu l-am declarat.
Doresc sa il declar si de aceea as vrea sa stiu pentru ce perioada trebuie declarat.
De la inceperea colaborarii sau doar pentru anul anterior?

Penalitatile pentru nedeclarare care ar fi? Sub ce forma de organizare ma pot inscrie pentru declararea venitului?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Declaratie venit obtinut din strainatate nataliaz nataliaz Buna ziua! O persoana este angajata ca programator in Romania, la o firma cu sediu in RO. De asemenea are o colaborare fara contract cu o firma din afara UE ... (vezi toată discuția)
Am nevoie sau nu de contabil? office1zoran office1zoran Buna ziua, Am nevoie urgent de ajutor in legatura cu angajarea unui contabil la inceput activitatii noastre care momentan nu are profit si nu avem de unde sa ... (vezi toată discuția)
Colaborare cu o firma externa - cum pot face sa evit pfa? sabrina_ionescu sabrina_ionescu Buna ziua, Ma puteti ajuta, va rog frumos, cu un sfat referitor la cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie: Vreau sa incep o colaborare cu o ... (vezi toată discuția)