avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Paypoint - depunere B.O fara informare sau notificare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Paypoint - depunere B.O fara informare sau notificare

Buna ziua!
In data de 13.06.2016, am instalat in 3 puncte de lucru aparate paypoint , in acel moment s-a cerut un B.O garantie cu suma de 20000lei.Toate bune, pana acum o luna, cand am decis sa renuntam la acest serviciu, am ramas cu o suma restanta de 351lei pentru care am cerut detalii pentru a o achita, nu am primit ....Astazi supriza de proportii , a fost depus biletul la ordin si ni s-au luat abuziv 20000lei din cont .
Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin contestat gmd legno srl gmd legno srl buna ziua am dat bilet la ordin cu scadenta in ianuarie ca si garantie la o firma , intre timp am platit 80% din bilet prin banca, lui ia ramas biletul dat ... (vezi toată discuția)
Insolventa CRIM CRIM Am primit azi un plic de la un executor judecatoresc si era sa fac infarct dupa ce l-am lecturat.Eram instiintata ca am conturile firmei blocate ptr o suma de ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin in alb bogdan2016 bogdan2016 lucrez la asociatie de locatari si vreau sa inchei un contract de parteneriat cu un centru de incasari facturi gen paypoint si mi s-a zis ca intai trebuie sa ... (vezi toată discuția)