avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentinta nemotivata de mai mult de 5 luni
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentinta nemotivata de mai mult de 5 luni

Buna ziua, ce ma sfatuiti sa fac in cazul in care sentinta de marire pensie intretinere nu a fost motivata inca? Am trimis inscris in care am cerut respectuos sa imi comunice hotararea ca au trecut (atunci) mai mult de 4 luni, tot nimic si a mai trecut o luna. Pe baza minutei de pe portal poate executorul deschide dosar de executare silita?
Cel mai recent răspuns: Cris1971 , utilizator 17:31, 12 Iulie 2017
Revin la raspunsul anterior:sesizati si CSM-Inspectia Judidicara,un termen de 5 luni este o intarziere mult prea mare,din experietna personala uneori ajuta la redactarea hotararii.
Multumesc, probabil nu voi avea alta solutie decat sa sesizez CSM, n-as fi vrut sa par reclamagiu dar deja termenul merge inspre 6 luni.

Macar dupa ce obtin hotararea pe fond pot executa sau daca "taticul" face apel asteptam inca 2 ani pana se emite cealalta hotarare?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Iulie 2017
Cris1971, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivarea sentintei- in cat timp de la ultimul termen? macmillan macmillan Exista vreun termen privind motivarea sentintei? In 22 iulie a fost ultimul termen iar de atunci nu am primit nici o instiintare iar pe site apare doar ... (vezi toată discuția)
Executare silita cristina-gabriela cristina-gabriela Am avut un proces pentru o executare silita pe care l-am cistigat. Au trecut mai bine de 20 de zile si inca nu am primit hotarirea de la Judecatorie, in baza ... (vezi toată discuția)
Hotărâre partaj neredactata de 3 luni marianaandrei marianaandrei Bună ziua.Am și eu o întrebare m-am judecat cu soțul la partaj bunuri mobile și imobile pronunțarea a fost pe data de 16 05 2016 urmând sa aștept ... (vezi toată discuția)