avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda rovineta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda rovineta

am vandut un autoturism acum un an si mi-a venit amenda ca nu are rovineta platita am actionat in instanta si am castigat,acuma mi-a venit alta pe acelas autoturism,nu stiu ce sa fac ca sa nu imi mai vina si altele
Cel mai recent răspuns: nicugheri , utilizator 23:40, 10 Iulie 2017
Mergeti la politia rutiera cu actele de vânzare cumpărate si radiati masina din circulatie. Astfel nu veti mai figura in evidențele politiei ca fiind proprietarul masinii. Pana se termina cu procesele verbale va trebui sa continuati sa le contestati in instanta.
am fost si am depus o notificare precum ca am vanduto si tot mi-a venit amenda,de radiat am inteles ca nu pot so radiez ca-mi trebuie toate actele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa radiez un autoturism vandut bybycom bybycom Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Acum 1 an am vandut o masina iar noul proprietar nu a trecut-o pe numele lui stiu asta pentru ca ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru rovinieta mihai_brasov mihai_brasov Buna ziua, Fiti amabili o indrumare. Am primit prin posta o amenda pentru rovinieta pe masina care am vanduto in 2012.,amenda fiind datata octombrie ... (vezi toată discuția)
Amendă lipsă rovinietă la auto vândut în urmă cu 2 ani: cum pot rezolva această situație? Bogdan2121 Bogdan2121 Bună seara, Am o situație cu un autoturism vândut acum 2 ani în sensul ca mi-a venit amenda de rovinieta, deci noul proprietar nu a înscris-o..., dar ... (vezi toată discuția)