avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cu 3 dosare penale mai pot redobandi permisul auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cu 3 dosare penale mai pot redobandi permisul auto

Buna ziua , am 4 dosare penale, 3 au legatura cu permisul auto si un dosar pentru contrabanda cu tigari sa va detaliez:
2 dosare au fost judecate cel pentru contrabanda si unul pentru conducere sub influenta alcoolului ,fiind fapte diferite sau contopit pedepsele ,primind si pedeapsa de 2 ani cu suspendare si 60 de zile in folosul comunitatii
Al3 lea dosar Am fost depistat in trafic de organele de politie fiind sub influenta alcoolului cu o concentratie de 0,51 in fiola, am fost dus la sange si intocmit dosar penal
Al 4 lea dosar Am fost depistat in trafic de organele de politie conducand un autovehicul cu permisul de conducere suspendat, (al 3 lea dosar nefiind inca finalizat) intocmindu se din nou dosar penal
Intrebarea mea este : Mai am vreo sansa sa raman in libertate , sau risc pedeapsa cu executare?
Imi voi putea redobandi permisul de conducere, daca da cam dupa ce perioada?
Multumesc anticipat!
Daca infractiunile din dosarul 3 si 4 sunt savarsite in termenul de supraveghere, va indreptati catre o pedeapsa cu executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost depistat conducând sub influența substanțelor psihoactive (thc). cum aș putea să ies cât mai bine și cât mai rapid din această situație? Seey2k Seey2k Bună ziua. Am fost oprit recent de un echipaj de politie, fumasem dintr-o țigară cu marijuana, am suflat în fiola, alcoolemia fiind 0, dar testandu-ma cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am fost depistat în trafic conducând un autovehicul ... Ciprian15 Ciprian15 Bună ziua am fost depistat în trafic conducând un autovehicul proprietate privată pe data de 25 05 2024 și mi sa retras permisul de conducere și mi sa ... (vezi toată discuția)
Refuz recoltare probe urmat de alta infractiune valerian75 valerian75 In luna octombrie 2010 am fost condamnat la 8 luni cu suspendare,cu o perioada de incercare de 2 ani pt refuz de probe biologice in vederea stabilirii ... (vezi toată discuția)