avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, am fost depistat în trafic conducând un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, am fost depistat în trafic conducând un autovehicul ...

Bună ziua am fost depistat în trafic conducând un autovehicul proprietate privată pe data de 25 05 2024 și mi sa retras permisul de conducere și mi sa întocmit dosar penal, ce pedeapsă este posibil să primesc?
Cel mai recent răspuns: Ciprian15 , utilizator 10:27, 27 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este nevoie de mai multe detalii pentru a putea da un raspuns - de ce anume vi s-a retinut permisul ?
0,43 alcol pur în aerul respirat pe data de 25 04 2024 la ce să mă aștept?, menționez că asta sa întâmplat în România!
Ultima modificare: Luni, 27 Ianuarie 2025
Ciprian15, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident fara victime si alcoolemie - consecinte ContSters254867 ContSters254867 fratele meu a facut un accident cu masina fara victime si a fost depistat cu o alcolemie de 0.56 ml in aerul respirat, as vrea sa stiu daca va fi pus sub ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat Gabi oancea Gabi oancea Am fost depistat în trafic conducând autovehicul nr roși expirate si alcoolemie de 0.34 in etilotest am fost la parchet si mi sa spus sa astept acasă ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan darac darac am fost depistat in trafic in influenta alcolului. pe alcoltest am avut0.50. am fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sange, unde mi sau luat doua ... (vezi toată discuția)