Daca cineva m-am ajutat cu bani si mi-a zis ca nu ii mai trebuie inapoi,iar dupa un timp incepe sa imi ameninte familia ca ne da foc la casa ce pot sa fac?
Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu o problema destul de serioasa.intr-o zi a trecut pe la mine un barbat care locuieste in acelasi sat cu mine cu o afacere sa spun asa,imi propusese sa fiu administratora pt o balta de pescuit ce o detine..a zis sa facem acte si sa fim proprietari amandoi.eu sunt o femeie in varsta de 51 de ani iar el este un pic mai in varsta....eu i-am zis ca prima data vreau sa vad actele si sa facem la notar tot ce trebuie si doar dupa aceea ma duc la balta sa lucrez si eu acolo.s-a enervat si a plecat ,nu am mai tinut legatura,dupa un timp a venit din nou tot cu aceiasi propunere plus sa ma las de la actualul loc de munca si sa merg sambata si duminica la balta si imi da 100 lei pe zi..am zis ca bine dar totul sa fie strict profesional nu vreau sa ii fiu nevasta.el a zis ca bine dar a inceput sa isi faca iluzii sa vina des la mine ,toti banii care ii avea ii tinea intr-o caseta si i-a adus la mine sa fie cica in siguranta si a zis ca de fiecare data cand am nevoie sa imi iau de acolo.cred ca in total am luat 300 lei fara sa il intreb chiar cand aveam nevoie...si ii ziceam dupa aceea .m-am operat la ochi si m-a ajutat cu 1200 lei.am a inceput sa traga de mime sa ne culcam impreuna,eu i-am zis ca nu vreau,m-a pleznit a plecat si de atunci ma ameninta ce imi da foc la casa nu mai pot veni schimbul doi de la lucru ,stau cu frica in san ca imi poate face orice mai ales ca sunt singura. Vreau sa specific,ca am inregistrari telefonice in care recunoaste ca m-a lovit,ca m-a ajutat ,ca imi da foc la casa,si multe amenintari.va rog sa imi spuneti daca el m-a ajutat cu banii acestia si a zis ca nu ii trebuie inapoi ca sunt ajutor din partea lui ...iar acum dupa ce a vazut ca nu vreau o relatie cu el ma ameninta...eu trebuie sa ii dau bani inapoi sau nu are ce sa imi faca pentru ca nu are acte doveditoare si s-a folosit de mine...pt banii aceia am mers la balta am stat cu pescarii ,am facut dulceata pt el ,i-am spalat haine...va rog sa ma ajutati
Va confruntati cu o situatie delicata generata de usurinta/naivitatea dv de a accepta ofertele din partea unei persoane pe care nu o cunosteati suficient careia nu ii stiati exact intentiile
Analizati oportunitatea formularii unei plangeri oficiale la politie in baza probelor mentionate