avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Întrebare.ma puteți ajuta într-o situație.m am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Întrebare.ma puteți ajuta într-o situație.m am lăsat păcălit ...

Întrebare.ma puteți ajuta într-o situație.m am lăsat păcăliți de o asa zisa tiganca ghicitoare care face farmece și ritualuri. Iam dat suma de 4500 lei.am chitanțe conversație pe whatup.priblmca după ce iam dat acești bani numai rasp la tel și mesaje.o pot da în judecata sa îmi pot recupera bani.
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 23:22, 30 Decembrie 2024
8 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dar nu exista in realitate ghicitori si vrajitori, totul e o iluzie.
Puteti sa-i faceti plingere penala pentru inselaciune.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chitanțiere se gasesc la librarie, Puteti face plingere penala pentru inselaciune.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stau si ma minunez: pt. ce ia-ti dat 4500 lei unei asa zise vrajitoare?!!!
Disperare a fost mai presus decât logica. Cum dovediți că nu v-am consultat!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari, hartuiri - oportunitate plangere la politie sammydo sammydo Pe scurt,domnisoarelor,doamnelor si domnilor, am intalnit urmatoarea speta, o prietena de-a mea s-a despartit de sot, si acest lucru a afectat-o foarte tare, ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca este inselaciune sau nu.... stefan_constanta stefan_constanta s-a spart vibrochenul la un motor de masina renault master 2004 si nu am gasit vibrochen singur decit motorul cu tot, acesta gasindul la o firma din comuna ... (vezi toată discuția)