avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dosar de dauna nefinalizat
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dosar de dauna nefinalizat

Buna ziua,
in urma unui accident, masina mea a fost avariata, masina vinovatului mai putin, acesta avea asigurare si am facut constatarea amiabila. Am mers la firma de asigurari, am depus actele necesare iar acestia mi-au cerut sa repar masina in maxim 30 de zile. M-au anuntat ca s-a alocat o suma de bani in cazul in care doresc reparatie in regim propriu insa am optat sa repar eu masina din fonduri proprii si pe baza facturilor sa imi deconteze suma de bani. Am dus facturile si mi s-a zis ca dureaza maxim 10 zile lucratoare decontarea banilor. I-am sunat dupa 8 zile si mi-au zis ca e posibil sa nu se aprobe dosarul din cauza ca persoana vinovata nu s-a prezentat la asigurator si nu e de gasit. Cei de la autoritatea de supraveghere.. se fac ca ploua. Intrebarea mea este: ce pot face? trebuie sa dau vinovatul in judecata? trebuie sa dau firma de asigurari in judecata? Cum imi recuperez banii folositi pt repararea pagubei produse de un vinovat "asigurat"?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 20:42, 11 Iulie 2017
Comunicati in scris societatii de asigurare ca dupa expirarea termenului de plata a desagubirii sunteti indreptatit si veti solicita penalitati pentru intarzierea platii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna rca la societate de asigurari aflata in insolventa mircea7 mircea7 Am fost accedentat de catre o persoana care are RCA la o firma de asigurari aflata in insolventa de ceva vreme si, recent, au aparut in presa stiri despre ... (vezi toată discuția)
Asigurator strain Danvero Danvero Buna ziua , Am avut un accident usor soldat doar cu pagube materiale , am incheiat amiabila , vinovatul si-a recunoscut vina , firma de asigurari a celui ... (vezi toată discuția)
Victima accident georgebarsan georgebarsan buna ziua, am fost victima unui accident rutier(cineva a intrat in mine cu masina de pe contra sens)firma de asigurari a zis ca ma despagubeste cu 7400 ... (vezi toată discuția)