rodica382002 a scris:
Mama dvs. fiind proprietara apartamentului, nu o puteti impiedica in niciun fel sa il vanda, dansa poate dispune cum vrea de bunurile proprietate personala. In ceea ce priveste imbunatatirile aduse imobilului, puteti introduce la Instanta o actiune in pretentii prin care sa solicitati sa fie obligata la plata catre dvs. a contravalorii imbunatatirilor aduse apartamentului. Acest lucru trebuie sa fie dovedit, cu inscrisuri, martori, in instanta se va dispune efectuarea unei expertize...
Cred ca ar trebui sa ii cer si despagubiri pentru daunele psihice la care ma supune. Si pe deasupra, si pe fata mea o supune unui stres aproape zilnic, sa nu aprinda lumina, sa nu stea la calculator, sa nu iasa prea mult afara, chiar daca acest lucru i-l permit eu.
Am un mesaj pentru toti cei care citesc aceste randuri: nu faceti ca mine, asigurati-va ca aveti casa voastra, sau daca nu, pastrati toate actele (facturi, chitante) care pot dovedi ca sunteti cei care au achizitionat anumite bunuri, la o anumita data.