avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Blocare card cumparaturi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Blocare card cumparaturi

Buna ziua.
Acum 3 saptamani m_am trezit cu conturile blocate ptr un dosar la o banca din 2005 pana aici totul ok am sunat de milioane de ori la KRUK care intr_un dinal au raspuns si au spus ca trebuie sa iau leg cu executoeul judecatoreac care a blocat conturile.Ok si asta nu mai spun de tupeul femeilor angajate la BEJ parca eram un criminal asa au vorbit ma rog am trimis toate actele necesare si doveditoare de ce nu sa mai platit ratele supa care a urmat zeci de tel si milogeli sa imi deblocheze macar contul de salariu sa pot traii cu chiu cu vai au facut asta.Sincer nu cunosc fff bine legea dar ce perioada de timp este prevazut in lege ca aceste conturi sa fie blocate mai ales ca un avocat le_a explicat celor de la BEJ ca dosarul in cauza este prescris ptr ca de la data cesionarii lui de catre banca au trecut mai mult de 5 ani avocatul a demonstrat asta si totusi din 3 conturi 2 la o banca si 1 la alta banca s_au deblocat cele 2 iar BEJ a motivat ca doamna de la KRUK este in concediu si ei nu au primit aprobare si ptr acest cont sa fie deblocat.Deci ori deblocheaza tot ori nimic avand in vedere ca dosarul este prescris fapt dovedit de avocat.Cat poate sta blocat.

Alte discuții în legătură

Executare silita cu ajutorul bancii ? popalucian popalucian Buna ziua . Situatia mea sta astfel : In anul 2005 am luat un credit (bunuri de consum) cu buletinul. Am platit 6 luni si dupa am incetat platile ( creditul ... (vezi toată discuția)
Negocieri cu banca oltul oltul daca sunt executat silit si contul este blocat nu pot sa negociez cu banca sa deblocheze contul...? in nici un caz? numai dupa achitarea integrala? (nu s ... (vezi toată discuția)
Probleme plata catre cas din 2005 ContSters107545 ContSters107545 Bun gasit!Relatez pe scurt problema :In anul 2005 am dorit sa profesez independent ca instructor auto,am mers la anaf ptr completarea dosarului si am depus o ... (vezi toată discuția)