avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita cu ajutorul bancii ?
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita cu ajutorul bancii ?

Buna ziua . Situatia mea sta astfel : In anul 2005 am luat un credit (bunuri de consum) cu buletinul. Am platit 6 luni si dupa am incetat platile ( creditul era pe 3 ani). Intre timp in anul 2015 am facut un credit de nevoi personale la o banca(platit la zi). In anul 2016 luna august am fost invitat de catre aceiasi banca sa fac o refinantare, ceeam ce am si facut . In luna a10a/2016 am fost executat silit de catre un BEJ pentru acel credit din 2006, astfel mi-au blocat 2 conturi : cel de salariu si cel care am creditul(data scadenta pe 22 ale lunii). Cand am aflat i-am cerut BEJ-ului sa imi deblocheze contul de credit si sa ia banii din contul de salariu. Bej-ul mi-a eliberat o adeverinta prin care imi permitea sa imi platesc ,,ratele restante aferente creditului. Eu din luna a10a platesc mereu pe data de 25 ale luni ca banca sa isi ia banii, dar imtampin mereu probleme : banii ii opresc cei de la preopriri . Specific ca sunt la zi cu platile. Acum ajung si la contestatia la executare care am facut-o . Am castigat si pe 10.03.2017 mi s-a admis contesatia. Stiu ca dureaza intre 3 si 4 luni pana primesc decizia ,,scrisa,,. De atunci banca ,, pare sa ajute Kr.k si BEJ . DECI MA REPET AM O ADEVERINTA prin care Bej-ul spune urmatoarele : DISPUNEM DEBLOCAREA PARTIALA A CONTURILOR EXCLUSIV PENTRU PLATA RATELOR AFERENTE CONTRACTULUI DE CREDIT INCHEIAT CU INSTITUTIA DUMNEAVOASTRA.

Deci eu am facut plati la credit cu acea adeverinta si acum banca parca nu vrea sa tina cont de ea . Am vorbit cu mai multi operatori de la banca si au spus ca ei nu au ce face . Exemplu : rata scadenta pe 22 ale lunii , eu am platit pe 25 si pe 27 i-au luat cei de la preopriri. pe 28 m-au sunat de ce nu platesc rata chiar daca ei vad ca am platit pe 25 .

Eu vreau sa imi platesc creditul cum l-am platit pe cel ,,vechi,, si vreau sa il platesc si pe cel actual . Dar vad ca imi pun bete in roate si banca , si kr.k-ul si bej-ul. Pare urat spus dar ,,miroase,, a intelegere intre ele si razbunare (kruk bej..).

Imi cer scuze de eventualele greseli gramaticale dar de 3 zile stau ca pe ace..

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si sfaturi.
Cel mai recent răspuns: popalucian , utilizator 19:48, 4 Mai 2017
Cineva competent poate da un raspuns ?
Mai concret vreau sa stiu daca pot da banca in judecata si sa fac plangeri Bej-ului .

Macar un raspuns .. oricare ar fi el . Pozitiv sau negativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare card cumparaturi LEONARD67 LEONARD67 Buna ziua. Acum 3 saptamani m_am trezit cu conturile blocate ptr un dosar la o banca din 2005 pana aici totul ok am sunat de milioane de ori la KRUK care ... (vezi toată discuția)
Neplata credit- prescriptie ana1990 ana1990 daca creditul este facut in 2009 in august s-a platit pana in decembrie la el si dupa aceea nu au mai fost achitate ratele din imposibilitate,creditul este ... (vezi toată discuția)
Executare silita Dana_Abarjan Dana_Abarjan Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Am facut un credit in 2008 de 17.000 de lei la BCR, din care am platit 9.600 de lei, dar am ramas fara loc de munca in ... (vezi toată discuția)