avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Marturie mincinoasa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Marturie mincinoasa

Buna ziua, am facut o plangere unuia pentru Injurii si amenintari cu acte de violente, domnul politist mi-a spus ca e contraventie, nimic penal, ala a declarat ca nu a facut nimic, iar eu am martori, poate fii acuzat de marturie mincinoasa pentru declaratia sa chiar daca nu este o fapta penala? Sau doar la cazurile penale se aplica marturia mincinoasa?
Nu sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii de marturie mincinoasa prevazuta si pedepsita de art.273NCP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie mincinoasa gabygabriela1986 gabygabriela1986 Buna ziua acum ceva ani in urma am fost chemata la sectia de politie pt a da o declaratie intrun supus caz de trafic de persoana inainte de a primi citatia am ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fac plangere penala inpotriva a doi martori mincinosi cum trebuie procedat iordachemihnea iordachemihnea in data de15 04 2015 am fost condamnat la un an inchisoare cu suspendare pentru infractiune art.336 alin 1de judecatoria tg.carbunesti intr-un dosar itocmit de ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa auser auser Buna ziua, am si eu o serie de intrebari: 1. In ce stadiu este un caz in care au fost citati martorii de procuror? 2. Acuzatul este cercetat pentru accident ... (vezi toată discuția)