avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Marturie mincinoasa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Marturie mincinoasa

Buna ziua acum ceva ani in urma am fost chemata la sectia de politie pt a da o declaratie intrun supus caz de trafic de persoana inainte de a primi citatia am fost acostata de sotul unei parti vatamate din dosar acesta ma amenintat sa declar ce mi se zice daca vreau ca familia mea sa fie bine cand mam dus sa dau declaratie iam zis domnului politist ca aceasta persoana ma amenintat la care dansul imi zice ca doar mia adus aminte cum dau intamplat lucrurile si sa scriu ceea ce el ami dicta la care am refuzat insa domnul mia aplicat diverse injurii la care am cedad ulterior la tribunal am zis tot ceea ce mi sa intamplat si am zis adevarul acum intrebarea me este mi se poate intampla ceva ca am schimbat declariatia deoarece a fost data sub amenintari
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:15, 10 Decembrie 2016
Ati putea fi invinuit de infractiunea de marturie mincinoasa prev.si pedepsita de art.273 NCP daca, sunt intrunite elementele constitutive ale acestei infractiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie mincinoasa Rmg99 Rmg99 Buna ziua, am facut o plangere unuia pentru Injurii si amenintari cu acte de violente, domnul politist mi-a spus ca e contraventie, nimic penal, ala a declarat ... (vezi toată discuția)
Pot fi acuzată pentru mărturie mincinoasă Dialogsl83 Dialogsl83 Buna ziua stimate/ți doamne/domnii avocații .am o rugăminte la dumneavoastră dacă se poate. Am avut un proces de curând pentru custodia exclusiva pe ... (vezi toată discuția)
Se pot aduce falsi martori in instanta? ContSters414820 ContSters414820 Este o regula sau lege impotriva,?Multumesc mult si multa sanatate. (vezi toată discuția)