avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare bunuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare bunuri

buna ziua. o situatie de prezentat. in anul 2008 m-am casatorit. am locuit cu sotul intr-un imobil proprietate a socrilor mei. am renovat, am pus centrala, termopane, mobilier, totul din banii nostri, cu credite luate fara ipoteca pentru nevoi personale. in anul 2015 am facut o refinantare la o sg banca unde eu am fost numita titular si sotul codebitor. el a decedat in ianuarie 2017, eu am ramas cu banca de achitat pana in 2022. acum socrii mei nu vor sa imi dea mobilierul din casa, nu le-am cerut bani pentru celelalte investitii. ce pot sa fac?
Buna ziua,
Daca aveti acte pe mobilierul cumparat, atunci puteti sa formulati o actiune in instanta impotriva acestora. Este un abuz ceea ce fac socrii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bunuri drmon drmon buna ziua. ma confrunt si eu cu o problema. în anul 2008 m-am casatorit si m-am mutat la sotul meu acasa( casa care era in proprietatea socrilor mei). tot ... (vezi toată discuția)
Partaj de bunuri comune- bani investiti in proprietatea socrului meu drmon drmon buna ziua! hristos a inviat. o intrebare: in urma cu 2 luni eu si cu sotul meu ne-am despartit. tot ce e in casa pe care am mobilat-o si intretinut-o timp de 7 ... (vezi toată discuția)
Incapacitate de plata rate - divort cristina_mb cristina_mb Buna ziua, Sunt casatorita de doi ani. In oct.2017 am facut un credit prin prima casa cu suma de 59000 euro, avans de 3000 euro si toate taxele aferente ... (vezi toată discuția)