avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CJAS banii inapoi ?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CJAS banii inapoi ?

Salut am lucret 10 ani cu carte de munca la o firma, cu toate asigurarile de sanatate la zi. In 10 ani nu am avut concediu medical, Vreau sa va intreb, cotizatia mea de 10 ani la sanatate o pot recupera ? sau cum pot sa-mi primesc banii inapoi. :(
Cel mai recent răspuns: inspectorSSM , utilizator 16:36, 12 Iulie 2017
De cate ori v-ati recuperat asigurarea obligatorie pentru masina daca nu a-ti facut accident? Nu se poate recupera nici o suma de bani, de aia se numeste asigurare, e platita pentru eventualitatea ca se poate intampla ceva de un numar mai mare de persoane si beneficiaza de ingrijiri medicale (nu in limita sumei achitate ) acele persoane care au avut nesansa sa se imbolnaveasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari de sanatate  dragos dragos Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac Am o salariata in concediu pentru ingrijirea copilului pina la 2 ani, acum are novoie de un bilet de trimitere la un medic ... (vezi toată discuția)
Plati pentru pfa tecson11 tecson11 Buna ziua, Am si eu o problema,doresc sa devin P.F.A si am inteles ca pentru faptul ca PFA are statutul de angajator ,la pensii trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Despagubiri cerute de spital abstractus abstractus Buna ziua, As vrea sa stiu daca spitalul se poate indrepta impotriva mea pentru despagubiri. Iata care e povestea: in iulie 2005 am avut un accident de ... (vezi toată discuția)