avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Cum pot inchide un cont la Banca ?
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Cum pot inchide un cont la Banca ?

Buna ziua. Am un card de salariu la o banca. La aceasta banca am si un credit; am fost la banca sa inchid contul de salariu, si mi sa spus ca nu-l pot inchide deoarece am un credit la ei. am zis ca o sa-l platesc numerar . Raspunsul lor a fost ca nu mi-l inchide , pentru ca am un credit la ei, si ca au un protocol incheiat cu angajatorul. Vreau si eu sa stiu, poate banca sa nu-mi inchida contul de salariu,din cauza acelui credit ?
Cel mai recent răspuns: melanieneuwer , utilizator 19:51, 12 Iulie 2017
Sunt un secretar al unei instituții financiar internațional cu sediul în Belgia
Vă informez că noi oferim împrumuturi noastre pentru persoane responsabile si serioase de 5000 era de € 50,000,000 €. Rata dobânzii este de 3 nostru% pe an, iar perioada de rambursare este de 1 la 20 de ani cel mult, iar prima rambursare începe 03 luni de la data la care ați primit creditul din contul bancar.
Va rugam sa ne contactati pe adresa noastra de e-mail pentru mai multe informații: melanieneuwer@gmail.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita PaulMarica PaulMarica buna seara, va rog sa imi dati un sfat in legatura cu urmatoarele: am un credit aflat in executare silita, s-a facut poprire o treime din salariul sotiei ... (vezi toată discuția)
Card credit Gabriel M Gabriel M Buna ziua.Am si eu nevoie de un sfat..Problema este urmatoarea.Am avut un card de credit la BRD care a expirat acum aproximativ 4 ani.Din ce-mi amintesc ... (vezi toată discuția)
Cum pot da banca in judecata mihai000123 mihai000123 Buna ziua , doresc sa stiu cum pot da banca in judecat , am o problema cu acele comisioane abuzive ...la o rata de 140 euro pe luna 110 euro sunt comisioanele ... (vezi toată discuția)