avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PROPRIETATE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PROPRIETATE

cu familia locuiesc la casa parinteasca de 25 de ani ,parintii nu mai traiesc . pe fratele am platit de 20 de ani din casa dar nu am acte doar martori . in tot acesti ani de cand locuiesc am investit foarte mult in casa deci am renovat total pt ca era o casa veche si rea, iar casa si terenul este pe amandoi pe mine si pe fratele(mostenire) . deci eu l-am platit si am martori , am renovat total si eu am platit si impozitul pt casa si teren . acuma tot amana sa facem actele pe mine si am impresia ca nu vrea . ce e de facut ?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 16:58, 12 Iulie 2017
Actiune in instanta, insa cu martori nu prea puteti dovedi sumele alea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea investitiei făcute la casa părintească. petre.giurgi@yahoo.com petre.giurgi@yahoo.com Bună seara ! Vă rog să-mi explicați dacă pot să-mi recuperaz învestitia făcută în casa părintească, deoarece suntem 5 frați, iar eu locuiesc de ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate cu probleme olga2011 olga2011 suntem doi frati,dupa 25 de ani unul din mostenitorii titlului de proprietate avut in comun cu al frate il contesta si cere sa ramina numai el pe titlu pe ... (vezi toată discuția)
Mostenitor rezervatar? unomnormal unomnormal Buna ziua, Va rog, daca puteti, sa imi raspundeti la o intrebare : In urma cu 5 ani sotul sorei mele a decedat. Au locuit impreuna timp de 20 de ani in casa ... (vezi toată discuția)