avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Adaugare proprietar - contract vanzare cumparare - ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Adaugare proprietar - contract vanzare cumparare - imobil obtinut prin Prima Casa

Buna ziua,
Prin programul Prima Casa am cumparat un apartament impreuna cu sotul meu. La vremea accea nu eram casatoriti. El a fost trecut in contractul de credit ca si coplatitor dar nu si in contractul de vanzare cumparare. Care ar fi procedura prin care ar putea si si el adaugat?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:01, 13 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va schimbați regimul matrimonial după un an de căsătorie și încheiați o convenţie matrimoniala la notar, includeți acest bun în comunitatea de bunuri, aveți nevoie în prealabil de acordul băncii și fondului de creditare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
* fondului de garantare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate deveni un sot coproprietar pt un bun achizitionat anterior casatoriei dar la care a participat prin plata ratelor bancare. misha_1965 misha_1965 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in lamurirea urmatorului aspect: Am achizitionat un apartament prin credit bancar. Dupa 2 ani m-am casatorit si am achitat ... (vezi toată discuția)
Regimul comunitatii conventionale irinaa88 irinaa88 Iubitul meu a cumparat luna trecuta un apartament cu creditul prima casa(creditul facut doar pe numele lui).eu sunt trecuta ca si coplatitor.. Peste putin timp ... (vezi toată discuția)
Bun dobandit inainte de casatorie mar_tin mar_tin Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Inainte de casatorie, am cumparat impreuna cu sotia mea (pe atunci iubita) un apartament prin programul Prima ... (vezi toată discuția)