avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Problema inscriere auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Problema inscriere auto

Buna! Am luat o masina cu numere de anglia, am pus-o la punct si acum doresc sa o inscriu legal in Romania. Am incercat sa ii scot numere provizorii si mi s-a spus ca masina a mai avut numere. Cu milioane de nervi si stres am trecut peste si am zis ca o inscriu direct. Am intrat pe site la rar si am am incercat sa-l programez si surpriza.. "pe aceasta serie s-a mai eliberat o carte C.I.V. Am vorbit cu o persoasa care tot inscrie masini si a zis ca rezolva el. Nu stiu cum a reusit dar acum masina este programata pe data de 18 iulie. Bun , eu o sa pot pana la urma inscrie masina ? Sau doar arunc cu banii ? vanzatorul nu stie nimica si a spus ca personal a adus-o din Anglia. Eu detin cartea ei de Uk si inspectia + asigurarea expirate. Mai are rost sa am sperante ? Sau pot deja sa o dezmembrez?
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 23:13, 12 Iulie 2017
Cel mai bine ar trebui sa discutati cu cei de la rar sa aflati detalii despre acest lucru si despre CIV eliberat eventual solicitati o copie a CIV tinand cont ca sunteti noul proprietar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina alissfelo alissfelo buna ziua .am luat masina din anglia si am facut rar si acum tre sa o inscriu dar nu mai am numerele masini uk .le-am aruncat .ce e de facut .multumesc (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate numere provizorii Alin.claudiu Alin.claudiu Buna seara.am si eu o problema , am achiziționat o masina din afara țării, am fost si am scos numere provizorii si cand m-am dus la rar ,au găsit probleme ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii aura_1 aura_1 buna ziua pt cate zile se pot lua nr rosii? multumesc (vezi toată discuția)