Recent am vandut un teren la care au fost probleme in inregistrarile din CF, astfel printr-o sentinta civila cumparatorul a depus spre consemnare o suma la CEC pe numele persoanei care aparea in CF, din cate stiu aceasta persoana a parasit tara in 1900 si nu mai traieste. Eu am in original recipisa de consemnare pe numele persoanei in cauza, mi s-a spus ca aceasta suma o voi putea recupera deoarece s-a depus din valoarea terenului, adica banii care trebuia sa ii primesc eu, de aceea as dori sa stiu ce trebuie sa fac pentru a recupera acesti bani? Aceasta recipisa a fost depusa acum 5 luni la CEC, exista un termen anume in care pot cere recuperarea banilor? Va multumesc
Suma la care faceti referire nu poate fi solicitata decat de catre deponent ,prin cerere oficial adresata la CEC.
Nu puteti ridica dvs personal suma deoarece nu a-ti precizat a fi beneficiar la unei procuri autentificate din partea deponentului ,prin care sa va investeasca cu dreptul de a ridica in numele sau ,suma depusa la CEC.
deponentul a fost clientul meu si a depus aceasta suma din cauza unei sentinte care preciza ca aceasta suma sa fie acordata ca despagubire in cazul in care aceea persoana are pretentii asupra acestui teren. Dar aceea persoana este decedata, de aceea, nu inteleg de ce nu as putea primii banii inapoi, mie mi s-a spus ca ii voi putea recupera.