avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mutare sediu social in apartament
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mutare sediu social in apartament

Buna ziua,
detin o societate comerciala si sunt nevoita sa mut sediul social in apartamentul detinut in proprietatea mea si a fratelui respectiv mamei.
Va rog frumos sa ma lamuriti intr-un aspect: daca nu avem cadastru pe apartament pot muta sediul social aici?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: kinky , utilizator 17:44, 14 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc, am crezut ca vor cere delimitarea camerelor; cand voi depune actele pentru inregistrarea noului sediu cum sa trec la adresa? Adresa completa sau pot mentiona o camera?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajare apartament in mai multe spatii pentru sedii sociale gabrjela gabrjela Buna ziua, Detin un apartament cu 2 camere in care e deja inregistrat un sediu social pt o firma, as dori sa stiu daca se pot inregistra mai multe sedii ... (vezi toată discuția)
Sediu social sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, Vreau sa schimb sediul social al societatii (firma infiintata in 1998). Noul sediu social al societatii vreau sa-l mut la apartamentul pe care il ... (vezi toată discuția)
Cum este posibil sa existe sediu social in doua locatii daca firma este desfiintata? numecod numecod buna ziua, este vorba de o situatie: in anul 2003 s-a inchiriat un imobil unei persoane fizice care ulterior in anul 2004 si-a infiintat propria societate ... (vezi toată discuția)