avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabularea unei case
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabularea unei case

Am o casa cu teren si vreau sa o intabulez,am fost la cel care se ocupa de acest lucru si mi-a spus ca se poate face intabularea doar pe teren si pe casa nu deoarece este lipita de alt vecin si este nevoie sa fac un perete despartitor intre noi pe spatiul construit dupa care sa merg la primarie sa declar acest lucru,o alta varianta ar fi daca nu ma inteleg cu vecinul sa merg in instanta,precizez un lucru important...pe vremuri casa era impreuna si o parte a fost vanduta

Alte discuții în legătură

Intabularea unei locuinte sau teren eugendiriczi eugendiriczi Prin intabularea unei case pot fii inselat de catre cel care se ocupa de cadastru,sa semnez ceva sa nu fie in regula?cat ar costa intabularea daca ma poate ... (vezi toată discuția)
Vecinul reazemă diverse lucruri de peretele casei mele. pot să construiesc un gard pe limita de proprietate? trasor trasor Bună ziua, supun atenției dvs. o problema cu care mă confrunt de ani de zile: am în proprietate o casă și 400 mp de teren cu cadastru și intabulare iar ... (vezi toată discuția)
Rectificare cadastrala bond29500 bond29500 Buna ziua!As dori sa ma lamuriti intr-o problema. In urma cu 20 de ani parintii mei au vandut 118 mp de teren din lotul de 418 mp.Pe acel teren proprietarul a ... (vezi toată discuția)